La Sirena vol donar la sorpresa a Budapest

Juga el dissabte a la tarda el partit de tornada dels quarts de final de l'Eurolliga

160228Wa_LaSirena2

La Sirena CN Mataró juga el dissabte a la tarda (17.15 hores) a la capital hongaresa, el partit de tornada dels quarts de final de l'Eurolliga, davant l'UVSE Budapest, el campió d'Hongria, un país on el waterpolo és esport rei, i la selecció del qual fa poc va quedar campiona d'Europa.

160218Wa_Eurolliga4

Evidentment l'empat a 7 gols del partit d'anada va deixar l'eliminatòria oberta, però amb avantatge per a l'equip de Budapest que juga a l'empara del seu ambient, cosa que pot condicionar l'actuació arbitral. Les noies de Florin Bonca hauran de fer un partit perfecte per superar la duríssima defensa hongaresa (14 exclusions a Mataró) i la seva portera Edina Gangl i també per frenar el potencial de les seves xutadores Dora Antal i Rita Keszthelyi i de la seva boia Ildiko Toth, però el partit s'ha de jugar i La Sirena intentarà donar la sorpresa per tal de poder-se classificar per a la Final Four de l'Eurolliga, sabent de tota manera que en cas de perdre tindrà el magnífic consol de jugar la Final Four de la Copa LEN.

160218Wa_Eurolliga

Crònica del partit del Sorrall

El Sabadell ja està classificat

El Sabadell jugava avui divendres davant l'Szentes hongarès, que la temporada passada va deixar fora dels quarts a La Sirena. L'equip de Nani Guiu duia un confortable avantatge de 15-10 i avui ha empatat a 11 gols a la piscina del club hongarès i s'ha classificat per a la Final Four de l'Eurolliga.

A les altres dues el Kirishi rus parteix amb avantatge davant el Vouliagmeni grec, ja que el va guanyar a terres gregues per 9-10 i l'Olympiakos del Pireu també ho té bé perquè va derrotar l'Uralochka rus per 13-10 i la tornada també es juga a Grècia per acord entre els dos equips.