El Quadis se la juga a la capital espanyola

Visita el dissabte a la complicada piscina del Canoe, un rival directe pel tercer lloc

El Quadis CN Mataró té demà dissabte (13.30 hores) un important partit a Madrid a la piscina del Canoe, on el rep un dels altres aspirants al tercer lloc de la fase regular que podria donar accés a jugar la principal competició europea la temporada vinent. Ara mateix l'equip de Beto Fernàndez ocupa el tercer lloc amb 36 punts, dos més que l'equip madrileny i el CN Barcelona i 3 més que el CN Terrassa. Quan falten 12 punts per disputar-se, tots aquests equips tenen pràcticament assegurada la presència als "play-off" però serà important la seva classificació final.

151107 WA Mataró  - Canoe

El partit a la piscina del Canoe serà complicat, com quasi sempre ho han estat allà, com es pot veure en el detall dels resultats històrics (només 3 victòries en 23 partits i una sola victòria en els darrers deu anys), però a més cal afegir que a la primera volta els madrilenys van guanyar a Mataró per 11-12, en el partit en el qual el Quadis va perdre la seva imbatibilitat. Els principals referents de l'equip madrileny són el porter Eduardo Lorrio, Barroso (47 gols) i Víctor Gutiérrez (41).
En la darrera jornada van perdre a la piscina del Barceloneta per un clar 18-6. A la seva piscina fins ara hi ha guanyat Barceloneta i Sabadell i també hi va empatar el Catalunya.

Crònica del partit de la primera volta

RESULTATS HISTÒRICS