El Quadis ja és tercer en solitari

Ha guanyat a Sant Feliu còmodament i aprofita les ensopegades dels rivals directes

El Quadis CN Mataró ha guanyat a la piscina del cuer per 7-13, i d'aquesta manera, i aprofitant els altres resultats, es converteix en tercer classificat en solitari quan falten quatre jornades per acabar la fase regular.

En el partit d'avui s'ha repetit quasi el resultat de la primera volta que havia estat de 13-6, però en aquesta ocasió el triomf encara ha estat més còmode, ja que després d'un primer quart igualat que ha acabat amb 2-3, al segon quart l'equip de Beto Fernàndez ha trencat el partit amb un parcial d'1-5 i a la represa ha controlat bé la situació per acabar guanyant el partit.

CN SANT FELIU 7-13 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario LLoret, Ramiro Veich (3), Raul Loste, Marc Corbalán (1), Víctor Fernández (1), Robin Lindhout (3, 1 de p.), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina (1), Thomas Lucas (3), Pau Schnizler, Albert Merino (1), Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 2-3, 1-5, 2-1, 2-4.