Cap de setmana complet per a La Sirena

Ha derrotat el Moscardó madrileny i el Dos Hermanas andalús

L'equip de La Sirena CN Mataró, quan encara no havien passat dos dies del partit d'Eurolliga davant de l'UVSE Budapest, ha iniciat avui un intens cap de setmana en el qual juga dos partits de la Divisió d'Honor.

mataro-moscardó

En el primer ha superat el Moscardó de Madrid, amb alguns problemes al tram inicial però amb gran solvència al final. L'equip local ha començat bé intentant solucionar el partit per la via ràpida i ha fet un parcial de 3-0 al primer quart, però les madrilenyes no s'han rendit fàcilment i han mantingut el partit igualat fins ben avançat el tercer quart (6-4). Aleshores l'equip local ha posat la directa i amb un parcial de 7-0 ha decidit absolutament el partit.

mataro-moscardó

LA SIRENA CN MATARÓ 13-5 MOSCARDÓ MADRID

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (4), Aina Bonamusa, Alkistis Benekou, Roser Tarragó (3), Alba Bonamusa (2), Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Ona Meseguer (1), Marcela Ríos, Laura López.
PARCIALS: 3-0, 1-2, 4-2, 5-1.

El diumenge al migdia l'equip de Florin Bonca ha tornat a jugar i ha tornat a guanyar, aquesta vegada amb més facilitat a l'equip sevillà del Dos Hermanas, en un partit solucionat amb un 7-1 en el primer quart, i on després s'ha pogut dosificar bé a les jugadores i anar preparant el partit del pròxim cap de setmana a Budapest.
Amb els sis punts del cap de setmana l'equip de La Sirena és segon en solitari de la Divisió d'Honor.

LA SIRENA CN MATARÓ 18-4 DOS HERMANAS

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (1), Aina Bonamusa, Alkistis Benekou (1), Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa (3), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Marta Bach, Ona Meseguer (3), Marcela Ríos, Laura López (5), Júlia Àvila.
PARCIALS: 7-1, 4-0, 2-1, 5-2.