Bon sorteig per a les Copes de waterpolo

Tant el Quadis com La Sirena tenen un bon camí per arribar a la final

Ahir es va celebrar el sorteig per a les fases finals de les Copes del Rei i de la Reina que es disputaran properament sota l'organització del Club Natació Sabadell, com un acte més del seu centenari. El sorteig es va fer a les instal·lacions del que serà el club organitzador i va ser força bo per als dos equips del Centre Natació Mataró, que no es poden pas queixar de com va anar la cosa.

160215Wa_SorteigCopes

La Copa del Rei es disputarà entre els dies 4 i 6 de març i el Quadis CN Mataró tindrà com a rival per als quarts de final el Canoe madrileny. I en cas de superar aquest partit es trobarà a semifinals amb el guanyador del partit entre el CN Barcelona i el CN Sant Andreu. Això vol dir que els rivals són assequibles, que no vol dir fàcils (el Canoe està un punt per sobre a la lliga i el CN Barcelona té els mateixos punts), per repetir la final de l'any passat. Per l'altra banda del quadre la cosa seria més complicada, ja que hi van Barceloneta, CN Sabadell i CN Terrassa, els tres primers de la lliga, junt amb el CE Mediterrani.

La Copa de la Reina tindrà lloc entre els dies 8 i 10 d'abril i l'equip de La Sirena CN Mataró s'enfrontarà a quarts de final amb l'EWP Zaragoza, precisament el rival d'aquest dissabte a la lliga. En cas de passar aquesta primera eliminatòria, l'equip que dirigeix Florin Bonca es trobarà amb el guanyador del partit entre el Moscardó madrileny i el Rubí. També en aquest cas van per l'altra banda del quadre els equips més forts com són el CN Sabadell, el CN Sant Andreu i el Mediterrani, junt amb el Dos Hermanas.

A veure si, com a mínim, es poden repetir els subcampionats de la temporada 2014-15 (el Quadis) i la temporada 2013-14 (La Sirena).