El Quadis supera el Catalunya i segueix amunt (12-9)

El gran primer del CN Mataró (6-1) ha marcat el matx

• Dissabte, 06 Febrer 2016 15:41

Mataro-cnc

El Quadis CN Mataró ha aconseguit aquest dissabte un triomf important contra el Catalunya que serveix per no perdre l'estela del tercer classificat. Un partit que s'ha decantat des de l'inici, gràcies a la gran concentració i intensitat amb què han sortit els mataronins ratificant el bon moment de forma mostrat la passada setmana contra el Barceloneta.

Els de Beto Fernàndez han sortit en tromba al primer quart i amb un parcial de 6 a 1 han deixat el partit pràcticament sentenciat. Tot i el clar marcador advers, els barcelonins han presentat a partir de llavors una dura batalla i han arribat a posar-se a només dos gols ja en el darrer quart (9-7). Per sort, un penal transformat per Robin i un contracop de Schnizler han sentenciat el partit.

Mataro-cnc

QUADIS CN MATARÓ 12-9 CN CATALUNYA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, porter; Ramiro Veich (1), Lluc Bertran (1), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (4), Pol Barbena, Pau Bach (1), Àlex Codina (2), Thomas Lucas, Pau Schnizler (2), Albert Merino i Xavier Casabella
PARCIALS: 6-1, 2-3; 1-2, 3-3.