La Sirena no pot amb el potencial del Sabadell

Inici amb derrota, esperada, en la Fase de grups de l'Eurolliga que es juga el cap de setmana a Lille

• Divendres, 05 Febrer 2016 23:25

Mataro-Sabadell

Ja ens comentava la Marta Bach en l'entrevista que li fèiem abans de marxar cap a Lille, que intentarien plantar cara contra el Sabadell però que l'objectiu real de la Sirena era lluitar per la segona plaça de grup. I així serà.

Les noies de Florin Bonca ho han intentat, però després d'aguantar les escomeses del rival durant el primer quart (4-2) han acabat cedint al potencial d'un equip construït per recuperar el ceptre continental que van perdre la temporada passada. Les vallesanes manaven 7 a 4 al descans, un resultat que generava certes expectatives, però en el tercer quart han trencat del tot el partit posant-se 11 a 5.

Ara, les mataronines tenen els dos partits decisius. Els que s'han de guanyar si es vol passar als Quarts de final d'aquesta interessant Eurolliga femenina. Dissabte a les 19 h segon partit contra el conjunt local del Lille, que aquest divendres va vendre cara la pell contra el Messina (9-7). I per tancar la fase, el diumenge de bon matí (9.30 h) el partit que esperem que sigui clau contra el conjunt italià.

Sabadell Astralpool 15-6 La Sirena CN Mataró

LA SIRENA CNM: Keeve, Gragnolati, Aina Bonamusa, Benekou (1), Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Ona Meseguer, Marcela Rios, Laura López (2) i Mireia Neddermann.

11 hores: Lille - CN Sabadell

Es classifiquen els dos primers per als quarts de final que es disputaran ja a partit d'anada i tornada els dies 17 i 27 de febrer.
I el més important és que en cas d'entrar als quarts de final l'equip ja tindria assegurada la participació a una Final Four: la de l'Eurolliga en cas de quedar entre els quatre millors, o la de la Len Trophy que disputaran els eliminats a quarts de final.