La Sirena torna amb un brillant triomf

Ha guanyat a Terrassa trencant el partit amb un parcial de 0-7

L'equip de La Sirena CN Mataró ha tornat a la competició, després de l'aturada amb motiu de l'Europeu de Belgrad, i ho ha fet amb una brillant victòria a Terrassa, davant un rival que té molta més qualitat del que indica la seva posició, en penúltim lloc de la classificació, i que ha plantat cara fins ben avançat el tercer quart, però ha acabat cedint a la superioritat mataronina.

Durant els dos primers quarts, l'equip egarenc ha estat molt bé en defensa i porteria, i l'equip de Florin Bonca ha tingut molts problemes per superar-les i al descans el marcador estava en un ajustat 4-5.

El partit s'ha trencat a la part final del tercer quart quan, amb un parcial de 0-4, La Sirena ha fet pujar la diferència fins als 6 gols (5-11) i després ha acabat d'enfonsar l'equip local amb un 0-3 a l'inici del darrer quart.

CN TERRASSA 8-16 LA SIRENA CN MATARÓ

CN TERRASSA: Copado, A.Roldán (2), Pane (1), Cuesta, Cantero (1), Samper, Pirat, Palomares, Descalzi, Leiton (2), Pastor, R.Roldan (2), Domene.
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (3), Aina Bonamusa, Alkistis Benekou (1), Roser Tarragó (2), Júlia Nieto, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Ona Meseguer (4), Marcela Ríos, Laura López (3), Mireia Nedderman.
PARCIALS: 1-2, 3-3, 1-6, 3-5.