Primera derrota a l'Europeu de Belgrad

Espanya, amb tres jugadores de La Sirena, ha caigut contra Itàlia i jugarà contra Rússia als quarts de final

Aquest dimarts a la tarda la selecció espanyola femenina de waterpolo, amb les tres jugadores del CN Mataró La Sirena a les seves files, ha patit la primera derrota del campionat d'Europa que s'està celebrant a Belgrad en caure davant Itàlia per 9-8. Aquesta derrota situa Espanya com a segona de grup i en els quarts de final, que són claus de cara a l'entrada a la lluita per les medalles però també per poder anar després a lluitar per una plaça olímpica, Espanya es trobarà dimecres a les 17,15 hores amb la potent selecció de Rússia, que ha perdut únicament per 10-11 davant Hongria.

151028Wa_LauraLópezEsp

En el partit d'avui davant Itàlia, la selecció espanyola ha començat per davant amb una Laura López inspirada, però al final del primer quart Itàlia s'ha avançat 4-3 i després l'equip de Miki Oca ja no ha tornat a posar-se per davant i en molts moments ha anat per darrere de dos gols, com a la part final en què amb 9-7 la Roser Tarragó ha fet el seu únic gol per situar el 9-8 al marcador que ja ha estat definitiu.
Laura López ha fet 3 gols, sent la màxima golejadora d'Espanya, Roser Tarragó n'ha fet un i Marta Bach, que avui només ha jugat 8 minuts, no ha marcat.