El Quadis juga la Copa Catalunya

Abans i després de festes es juga la primera fase de la competició catalana del màxim nivell

  • Divendres, 18 Desembre 2015 10:48

L'equip masculí del Quadis CN Mataró ha començat a jugar la primera fase de la Copa Catalunya, la competició catalana de waterpolo del màxim nivell, una competició que en les darreres temporades s'havia jugat a l'inici de la temporada, abans no comencés la Divisió d'Honor estatal. Però aquest any degut a la celebració de l'Europeu, el proper mes de gener, la competició estatal va començar abans i això ha obligat a canviar les dates de celebració de la competició catalana.

Mataro-medi

De moment una victòria i una derrota

La primera fase té un calendari que ocupa tres dies abans de festes (17, 19 i 22 de desembre) i dos dies després (7 i 9 de gener), però ja s'han canviat algunes dates i el Quadis va avançar el partit del 9 de gener contra el CE Mediterrani, i que es va jugar a la piscina coberta del centre el passat dia 15 de desembre, acabant amb victòria de l'equip mataroní per 16-10.
El dijous l'equip de Beto Fernàndez es va desplaçar a Barcelona per jugar a les instal·lacions del CN Catalunya i en aquesta ocasió va perdre per 13-12, després d'un partit molt igualat amb parcials de 4-5, 3-3, 3-2 i 3-2.

S'ha de dir que el Quadis ha jugat aquests dos partits amb tots els jugadors de casa, inclosos quatre jugadors de la base, algun fins i tot en edat cadet, que són Raul Loste, Marc Mora, Lluc Bertrán i Xavier Casabella.

Els altres rivals del grup són Molins de Rei (se'ls visita avui divendres dia 18), Sant Feliu (que visitarà el Cenbtre el proper dimarts dia 22) i Barceloneta (al qual es visitarà el dia 7 de gener).