El Quadis guanya amb deu minuts "immaculats"

El "Medi" anava per davant però ha vist com l'equip local li clavava un 6-0

El Quadis CN Mataró ha guanyat el "Medi", l'equip que li anava per darrere, i d'aquesta manera obre un forat important de 8 punts respecte del setè classificat. L'equip, que avui dirigia Jordi Garcia, per sanció de Beto Fernàndez, ha celebrat la festivitat del dia oferint deu minuts "immaculats", entre el final del tercer quart i l'inici del darrer, clavant-li al seu rival un parcial de 6-0 (del 4-5 al 10-5) que ha decidit totalment el partit quan faltaven quasi quatre minuts per al final.

Mataro-medi

El partit ha començat tens, entre dos equips que es coneixen molt bé i que en els darrers temps han tingut enfrontaments importants, com la semifinal del "play-off" de la lliga passada en la qual es va imposar el "Medi" i el de la primera volta en el qual el Quadis s'havia pres la revenja guanyant a Sants per 6-10. Això feia que els de Marc Comas, que avui tampoc estava a la banqueta per sanció, volguessin recuperar els punts perduts aleshores. Aplicant una dura defensa que provocava xuts molt forçats del Quadis i amb encert en atac, s'han posat per davant amb 1-3 a l'inici del segon quart, amb un únic gol dels de casa fet per Merino en jugada d'home de més. Després Pau Bach ha fet un gran gol, però novament els visitants s'han avançat amb 2-4 a la meitat d'aquest segon període. Però les exclusions els han anat fent mal perquè el Quadis ho ha aprofitat bé i al descans s'ha arribat amb empat a 4, amb gols locals de Codina en home de més i de Robin de penal.

Mataro-medi

A la represa tot semblava continuar igual, el "Medi" s'ha avançat amb un bon gol del rus Kostyukevitch en jugada d'home de més, però aquí el Quadis ha començat a pressionar més amunt en defensa, recuperant pilotes, i en atac ha començat a sortir tot. Dos gols seguits de l'argentí Ramiro Veich han posat per primera vegada l'equip local per davant i després Pau Schnizler en una altra jugada d'home de més ha fet el 7-5. La defensa vorejava la perfecció i a l'inici del darrer quart s'hi ha afegit Mario Lloret amb algunes aturades sensacionals, i en atac tot sortia. Lucas culminant una gran jugada col·lectiva, Robin de penal i Codina aprofitant un rebot han fet pujar el marcador fins al 10-5. Amb tot decidit, un lleuger relaxament ha servit perquè els visitants maquillessin una mica el resultat, deixant-lo, tot s'ha de dir, de forma més apropiada al que havia passat dins la piscina.

Matarço-terrassa

QUADIS CN MATARÓ 10-7 CE MEDITERRANI

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Víctor Roquè, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Robin Lindhout (2 de p.), Pol Barbena, Pau Bach (1), Àlex Codina (2), Thomas Lucas (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino (1), Xavier casabella (ps). 10 gols de 31 xuts de 38 opcions d'atac. 8 exclusions més 1 penal.
CE MEDITERRANI: Diego Tébar, Ferrer, Monpeat, Daniel Gonzàlez, Kostyukevich (1), Montero, Idarraga (1), Kusnetzov, Gorria, Hodaly (2), Yàñez (2), Guillem Garcia (1). 7 gos de 27 xuts de 38 opcions d'atac. 10 exclusions més 2 penals.
PARCIALS: 1-2, 3-2, 3-1, 3-2.