El Quadis ensopega a la Nova Escullera

Ha fet un bon partit però el Club Natació Barcelona s'ha emportat el triomf

El Quadis CN Mataró no ha pogut continuar amb la bona ratxa, després dels triomfs aconseguits davant el Rubí i davant el Sabadell i ha ensopegat a la Nova Escullera després d'un bon partit en el qual li ha mancat una mica de sort per poder puntuar.
L'equip de Beto Fernàndez ha sortit molt endollat i ha agafat un avantatge de 2-4, que s'hagués pogut ampliar, però Robin ha fallat un penal i els cenebistes han reduït abans d'acabar el primer quart, i al segon han sortit crescuts i al descans ja dominaven (7-6), amb l'encert de Duric i Esteller davant una defensa que no acabava de funcionar del tot.

A la represa el matx ha continuat intensíssim i el Quadis s'ha tornat a posar per davant amb un Lindhout que tenia el dia. Però al darrer quart, on hi ha hagut moltes exclusions per ambdós costats, l'equip local ha aprofitat millor les seves ocasions (5 gols de superioritat per 2 dels mataronins) i s'han posat dos amunt amb un parcial de 3-0 i ja han sentenciat el matx.

CN BARCELONA 12-11 QUADIS CN MATARÓ

CN BARCELONA: Royo, Bitadze, Tomasa, Noguera, Duric (4), Esteller (3), Valera (1), Flores (2), Gomà (2), Escarré i De Toro.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (6), Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Àlex Codina, Pau Schnizler, Thoma Lucas (1), Albert Merino (1).
PARCIALS: 3-4, 4-2, 2-4, 3-1.