La Sirena posa les coses a lloc

Se situa en segona posició trencant la imbatibilitat del CN Sant Andreu

Després del fluix partit que van fer davant del CN Sabadell, de ben segur que les jugadores de l'equip de La Sirena tenien ganes de treure's l'espina avui a la piscina del CN Sant Andreu, davant un equip que fins ara havia guanyat tots els partits que havia jugat i estava igualat a dalt de tot de la taula amb les sabadellenques, i així ho han fet superant-les en tots els aspectes i guanyant amb solvència per situar-se per damunt d'elles en el segon lloc de la classificació, de moment amb els mateixos punts.

El partit, com era d'esperar ha tingut uns inicis igualats, perquè l'equip local, mentre s'ha mantingut fresc, ha plantat cara i ha tingut el marcador igualat fins al 3-3, prop del final del primer quart. Però un darrer gol mataroní ja ha permès encarar el segon període amb avantatge i en aquest la defensa de La Sirena s'ha mostrat impenetrable i al descans dominava per 3-6. I la cosa ha continuat a la represa amb un tercer quart magnífic, en el qual l'equip andreuenc no ha pogut resistir el ritme de les mataronines, que han portat el marcador fins al 3-9, que ja decidia el partit.
El darrer període, amb La Sirena relaxada, ha servit perquè les andreuenques tinguessin l'honor de guanyar un parcial.

CN SANT ANDREU 6 - 10 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SANT ANDREU: Gazulla, Crespi (2), Lloret (1), Guiralt, Morell, Roca, Hernàndez, Mora, Seto, Recio (3), Dalmases, Aznar.
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolati (3), Alkistis Benekou (3), Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson, Marta Bach (1), Ona Meseguer, Marcela Ríos, Laura López (2).
PARCIALS: 3-4, 0-2, 0-3, 3-1.