La Sirena no pot plantar cara al poderós CN Sabadell

Un 0-5 al primer quart ha marcat el rumb del partit

Avui es jugava el partit entre La Sirena i el Sabadell, en el qual l'equip local tenia la intenció de plantar cara al tres vegades campió d'Europa i, si es presentava l'oportunitat, de ser el primer equip estatal a derrotar-lo després que establís la passada setmana el rècord de victòries consecutives en qualsevol esport a nivell estatal en una xifra brutal de 127 triomfs seguits. Però a l'hora de la veritat no hi ha hagut enfrontament de tu a tu. Les jugadores de La Sirena, entre les quals hi ha diverses internacionals, encara que alguna no estigui en el seu millor nivell físic, han semblat cohibides davant del seu rival que ha vingut a per totes des de bon començament i ha guanyat per 5-13 demostrant una clara superioritat.

151114Wa_CNM-Sab1

El primer atac ja ha donat el primer gol a la boia visitant Maica Garcia i en el segon Clara Espar ha marcat des de fora. La defensa visitant, molt pressionant, no deixava jugar l'equip local, que no ha xutat en condicions ni ha ficat pilotes a la boia en tot el primer quart, al final del qual s'ha arribat amb un 0-5 amb les sabadellenques aprofitant les jugades de superioritat i també alguna contra. I el partit pràcticament ha quedat decidit.

En el segon quart s'ha anivellat una mica, però quan La Sirena ha començat a tenir bones ocasions, en jugades de superioritat, ha aparegut Laura Ester, la considerada millor portera del món per aturar els xuts locals. I al descans el marcador estava en 1-7.

151114Wa_CNM-Sab2

Al tercer quart més del mateix, amb el Sabadell defensant dur, encara que hi hagués exclusions, ja que La Sirena no n'ha aprofitat una fins al novè intent quan Marta Bach ha fet el 2-9. I al darrer quart ja l'equip local ha pogut igualar el tempteig parcial gràcies sobretot a l'encert de Clara Cambray amb dos bons xuts davant dels quals no ha pogut fer res Laura Ester.

Res, que de moment s'ha d'esperar i treballar perquè la diferència entre els dos equips continua sent molt notable.

Mataro-Sabadell

LA SIRENA CN MATARÓ - CN SABADELL 5-13

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabteh Keeve (5 aturades), Arianna Gragnolati, Aina Bonamusa, Alkistis Benekou, Roser Tarragó, Alba Bonamusa, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (1), Marat Bach (1), Ona Meseguer, Marcela Ríos, Laura López (1), Júlia Àvila (ps). 5 gols de 30 xuts, de 40 opcions d'atac. 8 exclusions.
CN SABADELL ASTRALPOOL: Laura Ester (12 aturades), Mati Ortiz (1), Anni Espar (1), Lídia Casado, Coleen O'Donell (1), Jennifer Pareja (1 de p.), Marina Cordobés, Maica Garcia (2), Pili Peña (2), Clara Espar (3), Olga Domènech (1), Judith Forca (1), Elena Sànchez (ps). 13 gols de 27 xuts, de 34 opcions d'atac. 14 exclusions.
PARCIALS: 0-5, 1-2, 1-3, 3-3.