La Sirena CN Mataró guanya a Madrid i continua imbatut

Ha superat el Moscardó de forma solvent

L'equip de La Sirena CN Mataró ha guanyat a la piscina del Moscardó a Madrid i d'aquesta manera continua a dalt de la classificació, al costat de Sabadell i CN Sant Andreu, amb els 12 punts aconseguits en els quatre partits jugats.

El partit d'avui no ha estat fàcil, ja que les madrilenyes ho han posat molt complicat en els dos primers quarts, amb bona defensa i bona porteria, i al descans La Sirena només dominava per dos gols (2-4) i no hi havia res decidit.

Al tercer quart l'equip de Florin Bonca, amb un gran treball defensiu, ha anat desgastant l'equip local amb la grega Alkistis Benekou inspirada (amb 4 gols ha estat la màxima golejadora) i fent un parcial d'1-4 sí que ha decidit el partit, que encara ha tancat amb un darrer parcial favorable.

MOSCARDÓ MADRID - LA SIRENA CN MATARÓ 5-11

CN MOSCARDÓ: Patricia Herrera, Vesperinas, Mota (1); Moya, Martín, Moraleda (2), Antón, Gonzàlez (1), Serrano (1), Mira, Ruiz, Benavides i Sabugal.
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolati, Alkistis Benekou (4), Roser Tarragó (2), Marta Bach (2), Ona Meseguer, Clara Cambray (1), Ciara Gibson, Alba Bonamusa, Marcela Ríos i Laura López.
PARCIALS: 1-2, 1-2, 1-4, 2-3.