El Quadis remunta per aconseguir un punt

EL CN Sant Andreu dominava per 2-6 a poc d'iniciar-se el tercer quart

El Quadis CN Mataró conserva la seva imbatibilitat, però només sumant un punt, ja que només ha pogut empatar amb el CN Sant Andreu, equip que venia de perdre per un ajustat 6-7 davant el Barceloneta i que ha posat les coses molt complicades, com sol ser habitual en les visites d'aquest equip a Mataró, on ara ja ha puntuat en quatre de les cinc darreres visites i en tres d'elles traient un empat, com en aquesta ocasió.

Ha estat un partit força travat des de bon començament amb domini de les defenses (més oberta la dels andreuencs i més tancada la local) que dificultaven molt les accions d'atac rivals, forçant a pèrdues o a xuts en posicions difícils que aturaven bé els porters o blocaven els propis defenses. Però tant en el primer quart com en el segon els andreuencs han tingut un punt més d'encert en el xut i al descans han anat amb avantatge de 2-4.

Mataro-sant andreu

I només començar el tercer quart els visitants han marcat dos gols, el segon de contra fàcil i han posat el partit molt al seu favor. Però en els dos atacs següents l'equip local ha tornat a ficar-se en el partit, quan ha aprofitat jugades d'home de més, les dues amb una mica de sort, i a partir d'aquí la defensa del Quadis ha pujat un punt la seva intensitat i ja acabant el període, Víctor Fernàndez amb un molt bon xut ha reduït la diferència a la mínima expressió.

A l'inici del darrer quart Dani Hernàndez (el millor dels visitanst amb 3 gols) ha aprofitat una jugada d'home de més per marcar des de l'extrem dret. Altra vegada es complicava la cosa, però el Quadis no ha perdut la serenitat i han aparegut els dos holandesos Thoma Lucas i Robin Lindhout, per empatar marcant dos gols, el primer a la boia i el segon amb un magnífic xut, que han fet embogir un gran grup de joves holandesos que hi havia a les grades, que estan fent un stage al Centre. Fins al final nervis i poques opcions per als dos equips. Potser la més clara l'ha tingut Thomas Bruder però ha aparegut Mario Lloret per aturar el seu xut i el partit ha acabat en empat.

QUADIS CN MATARÓ - SANT ANDREU

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Pau Bernabé, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (1), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina (1), Thoma Lucas (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino, Xavier Casabella (ps). 7 gols de 23 xuts de 38 accions d'atac. 7 exclusions. 3/9 en jugades d'home de més.
CN SANT ANDREU: Santis, Frauenfelder (1), Cerruti (1), Barnils, Dani Hernàndez (3), Winkelhorst, Basté, Molina, Bruger (1), Aguilella, Bofill, Bruder (1). 7 gols de 22 xuts en 38 accions d'atac. 10 exclusions. 2 /6 en jugades d'home de més.
PARCIALS: 1-2, 1-2, 3-2, 2-1.