El Quadis continua imbatut a la lliga

Ha guanyat de forma clara al Catalunya a la piscina Sant Jordi

El Quadis ha aconseguit un brillant triomf a la piscina Sant Jordi davant del CN Catalunya, després d'un partit molt dur amb 27 exclusions, i en el qual el Quadis ha marcat la diferència, sobretot en un darrer quart espectacular on ha marcat 7 gols.
D'aquesta manera es manté imbatut, després de cinc jornades, i a l'espera de dos partits seguits a casa en cinc dies (Sant Andreu el dissabte 31 i Sant Feliu el dimecres 4), que el poden consolidar a les primeres posicions i amb possibilitat de millorar el seu millor inici a la Divisió d'Honor que va ser fa dos anys, quan va perdre per primera vegada al setè partit.

Però, a part del bon final, també ha estat important el fet de començar molt mentalitzats, davant un equip que té jugadors força experimentats, i portant el marcador a un 1-4 poc després d'iniciar-se el segon quart, amb una gran defensa i un Mario Lloret sensacional sota pals.
Aquesta diferència s'ha reduït al descans a un sol gol, però després la defensa s'ha tornat a entonar i s'ha anat gestionant bé fins a l'entrada del darrer quart (5-7) i a partir d'allà l'equip de Beto Fernàndez ha premut l'accelerador per decidir el partit, destacant l'eficàcia de Marc Corbalan que ha fet 5 gols, ben ajudat per l'holandès Robin Lindhout i altres jugadors de la base mataronina, cada vegada amb més presència dins l'equip.

CN CATALUNYA - QUADIS CN MATARÓ 8-14

CN CATALUNYA: Albert Clols, Stiling (3), Egedi Gabor, Carabí, Sergi Clols (1), Mínguez (1), Santiveri (1), Gasulla (1), Àlvarez, Arnella, Nasser Al Dughter, Trilles (1).
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Marc Corbalán (5), Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (3), Pol Barbena, Pau Bach (2), Àlex Codina (1), Pol Barbena, Pau Schnizler (2), Thomas Lucas, Albert Merino, Xavier Casabella.
PARCIALS: 1-3, 3-2, 1-2, 3-7.