La Sirena repeteix la pallissa de fa un any

Ha guanyat l'Escuela de WP de Zaragoza per 23-5, com la temporada passada

La Sirena CN Mataró no ha tingut compassió del seu rival de torn, l'Escuela WP Zaragoza, i demostrant un excel·lent estat de forma, li ha clavat una autèntica pallissa per 23-5, curiosament el mateix resultat de la temporada passada i fa quasi exactament un any, ja que va ser el 18 d'octubre, aleshores a la 2a jornada de lliga i ara a la tercera.

Sirena-Zaragoza

Tot i que podien venir amb moral després d'haver guanyat el Moscardó la setmana passada per 11-8, les aragoneses han ofert molt poca resistència davant d'un equip local que ha sortit molt mentalitzat, i l'únic al·licient del partit, ha estat veure la quantitat de gols a la que podria arribar l'equip local. I així han anat caient com fruita madura: 6 al primer quart, 4 al segon, per arribar al descans amb 10-3, 5 al tercer quart i 8 més al darrer.
Cal destacar l'altíssim percentatge d'aprofitament de les jugades de superioritat per part de les jugadores de La Sirena, que han fet 8 gols en les 10 ocasions en què han estat una més, i també que la màxima golejadora ha estat Clara Cambray que entre els dos primers partits havia fet 2 gols i avui n'ha fet 6.

LA SIRENA CN MATARÓ - WP ZARAGOZA 23-5

LA SIRENA CNM: Elisabeth Keeve, Ona Meseguer (3), Marta Bach (2), Alba Bonamusa (1), Aina Bonamusa, Ariana Gragnolati (5), Roser Tarragó (2), Laura López (1), Alkistis Benekou (1), Clara Cambray (6), Ciara Gibson (2), Marcela Ríos.
PARCIALS: 6-1, 4-2, 5-0, 8-2