El Quadis dóna el cop i empata a la Barceloneta

L'equip mataroní ha empatat davant l'equip més potent de la lliga amb un parcial final d'1-5

El Quadis ha donat el cop a la piscina Sant Sebastià de Barcelona, davant el que era el líder de la Divisió d'Honor, és el més poderós equip català i de l'estat, i que fa dues temporades va ser campió d'Europa. I ho ha fet demostrant un esperit competitiu impressionant remuntant un 7-3 al final per acabar empatant a 8 gols. Feia ja més de 13 anys que el Centre Natació Mataró no puntuava en aquella piscina i avui ho ha fet.

El primer quart ha estat igualat, amb l'equip mataroní defensant força bé i forçant llançaments complicats a l'equip local que aturava bé Mario o anaven a fora o als pals, i s'ha arribat al final amb un ajustat 2-1. Només començar el segon quart Marc Corbalán, en jugada d'home de més, ha empatat. Això ha despertat la fera i l'equip local ha marcat dos gols molt ràpids, mitjançant el serbi Viktor Rasovic, un d'ells de penal. Novament l'holandès Lindhout ha ajustat el marcador, però entre el final del segon quart i l'inici del tercer, els mariners han semblat trencar el partit amb un 3-0 de parcial. Però novament el Quadis ha demostrat caràcter i Lindhout i Codina han ajustat fins al 7-5.

Mataró_navarra

Ja dins del darrer quart, Mario Lloret ha començat a aturar-ho tot, i en Víctor Fernàndez, aprofitant un rebot, ha posat la diferència mínima altre cop (7-6) i poc després Lindhout, completant el seu "hat-trick" ha igualat el marcador posant la por al cos dels mariners.
En el tram final, els col·legiats, en algunes decisions polèmiques, semblava que donaven un cop de mà al Barceloneta i Tahull ha marcat en jugada d'home de més. Però a la darrera jugada, el Quadis ha forçat una exclusió i l'argentí Ramiro Veich, faltant 4 segons per acabar, ha posat l'empat definitiu, culminant un partit efectiu del Quadis pel que fa a l'aprofitament de les jugades d'home de més.

ATLÈTIC BARCELONETA - QUADIS CN MATARÓ 8-8

ATLÈTIC BARCELONETA: Daniel López Pinedo, Sziranyi, Strahinja Rasovic, Alberto Munarriz (1), Larumbe, Minguell Roca, Español (1), Tahull (2), Fran Fernàndez (2), Viktor Rasovic (2), Famera, Linares.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (3), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino.
PARCIALS: 2-1, 3-2, 2-2, 1-3

Mario Lloret i Pau Bach cridats amb la selecció espanyola

Mario Lloret i Pau Bach, els dos jugadors del Quadis, han estat cridats pel seleccionador estatal Gabi Hernàndez, per jugar el partit de lliga mundial entre Montenegro i Espanya que es disputarà el pròxim dimarts a Herceg Novi.