La Sirena comença amb un triomf contundent

El Terrassa no ha pogut fer res davant la superioritat mataronina

L'equip de La Sirena CN Mataró iniciava la competició de Divisió d'Honor rebent el CN Terrassa, que la temporada passada havia arrencat d'aquí un empat. Això potser va fer que l'equip local, tot i saber-se clarament superior a les egarenques (que venien sense Paula Leiton la seva boia internacional) sortís sense cap excés de confiança i des de bon començament es dediqués a marcar la diferència amb bona defensa i resolució en atac.
Però sobretot el partit es va decidir en un segon quart sensacional que es va tancar amb un parcial de 5-0, que va situar el marcador en 8-1 al descans.
A la represa l'equip local va baixar el seu ritme i això va permetre l'equip egarenc maquillar una mica el resultat.

Waterpolo femení

LA SIRENA CN MATARÓ- CN TERRASSA 11-4

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Marta Bach (1), Alba Bonamusa (2), Aina Bonamusa, Ona Meseguer (2), Alkistis Benekou (2), Arianna Gragnolati, Cira Gibson (3), Clara Cambray (1), Júlia Nieto, Júlia Soler, , Laura López, Roser Tarragó, Mireia Neddermann.
CN TERRASSA: Copado, Pane (1), Alcaraz, Cantero, Isabel Cuesta (1), Maribel Cuesta, Descalzi, Domene, Palomares, Pastor, Pirat, A.Roldan (1), R.Roldan (1), Samper.
PARCIALS: 3-1, 5-0, 1-2, 2-1