La Sirena no pot contra la lògica superioritat rival

El Sabadell imposa la seva qualitat i jugarà la final contra el Sant Andreu

• Divendres, 25 Setembre 2015 19:48

La Sirena CN Mataró no ha pogut fer res contra la lògica superioritat de l'equip sabadellenc, que a part de la seva qualitat, ha aprofitat que l'equip local no podia comptar encara amb Roser Tarragó, lesionada, ni amb la grega Benekou, que estava amb la seva selecció, que potser podrien haver equilibrat una mica més el partit, que ha acabat amb el resultat de 7-12, classificant l'equip de Nani Guiu per a la final de la Copa Catalana que jugarà demà al migdia contra el CN Sant Andreu, que s'ha desfet a l'altra semifinal del CE Mediterrani.

Ja se sabia que el partit havia de ser difícil per a La Sirena, però s'ha complicat més gràcies a un bon inici de partit sabadellenc. La seva defensa ofegava l'atac mataroní, que desaprofitava molts atacs (fins a 23 al llarg del partit, quasi el 60% de les seves opcions), i en atac les vallesanes resolien bé per avançar-se ràpidament per 0-3. I quan Ciara Gibson ha fet el primer, immediatament ha replicat la seva boia Maica Garcia per tornar a posar els tres de diferència amb què ha acabat el primer quart.
Al segon quart la defensa local, que havia començat força cohibida, s'ha anat ajustant per tancar la boia rival, i al Sabadell li ha costat més marcar, però a l'altre costat, tot i que Laura Ester gairebé no havia d'intervenir (4 dels 5 primers xuts locals han anat als pals), la defensa rival continuava molt forta i al descans la diferència ja estava en quatre gols (2-6).

La Sirena-Sant andreu

A la represa, tot i rebre de seguida el 2-7, l'equip mataroní ha millorat molt i ha aconseguit trobar algun forat a la defensa sabadellenca, sobretot amb un magnífic gol d'Ari Gragnolati amb desmarcada sorpresiva ben vista per Ciara Gibson, i un altre de la jove Alba Bonamusa, clavant-la al segon pal des de la dreta, per guanyar aquest parcial per 3-2.
Però a l'inici del darrer quart han sortit les dues jugadores més emblemàtiques del Sabadell, Jènnifer Pareja i Maika Garcia, que amb tres gols espectaculars han obert la diferència als cinc gols amb què ha acabat el partit. En aquest darrer quart destacar que La Sirena ha aprofitat dues úniques jugades de superioritat, les úniques que han acabat en gol, per un costat o per l'altre, en tot el partit, amb dos bons xuts d'Ona Meseguer i Laura López.
Destacar també que la nova portera de La Sirena, l'altíssima estatunidenca Elisabeth Keeve, s'ha tragat dues vaselines quasi al començament, però després s'ha refet notablement fins al punt de fer 13 aturades al llarg del partit.

LA SIRENA CN MATARÓ - CN SABADELL 7-12

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve (13 aturades), Arianna Gragnolati (3, 1 de p.), Júlia Nieto, Marcela Ríos, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach, Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Laura López (1), Mireia Nedderman (ps). 7 gols de 16 xuts, en 39 opcions d'atac. 5 exclusions. 2/4 en jugades de superioritat i 1/1 en penals.
CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (1), Anni Espar (2), Lídia Casado, Coleen O'Donell (1), Jènnifer Pareja (3), Marina Cordobés, Maica Garcia (2), Pili Peña (1), Olga Domènech, Judith Forca (1), Clara Espar (1), Elena Sànchez (ps). 12 gols de 30 xuts, en 41 opcions d'atac. 4 exclusions i 1 penal. 0/5 en jugades de superioritat.
PARCIALS: 1-4, 1-2, 3-2, 2-4.

El Sabadell va ser el campió

En la final disputada el dissabte el CN Sabadell no va tenir cap problema per desfer-se del CN Sant Andreu i va afegir un nou títol a la seva col·lecció en guanyar per 16-4.