La fase final de la Copa Catalunya de waterpolo es juga a Mataró

El divendres a la segona semifinal La Sirena CN Mataró s'enfronta al CN Sabadell

Entre demà divendres a la tarda i el dissabte al migdia el complex Joan Serra del Centre Natació Mataró tornarà a ser la seu de la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo. En aquesta ocasió es jugarà només en la categoria femenina, ja que la masculina es jugarà més endavant.

150924Wa_Cartell

I el divendres a la tarda, a les 18:30 hores, tenim un plat fort, ja que l'equip local La Sirena CN Mataró s'enfronta a la segona semifinal ni més ni menys que al potentíssim Club Natació Sabadell, dominador en el context estatal, i campió d'Europa tres vegades en els darrers cinc anys.
Evidentment és una tasca molt complicada per a l'equip de Florin Bonca que encara no podrà comptar amb Roser Tarragó, operada a finals d'agost d'un canell i en període de recuperació, i tampoc amb la grega Alikistis Benekou que està jugant el Preuropeu amb la seva selecció. Sí que hi seran les altres dues jugadores noves, la portera estatunidenca Elisabeth Keeve i la boia mexicana Marcela Ríos.

Abans a les 17 hores es juga l'altra semifinal entre CE Mediterrani i CN Sant Andreu, i la final entre els guanyadors de les dues semifinals es jugarà el dissabte a les 12:45 hores també a les instal·lacions del CN Mataró.

A quarts de final La Sirena va eliminar el CN Terrassa per un global de 30-9, el CN Sabadell el Sant Feliu per un global de 54-7, el Mediterrani va desfer-se del Rubí per un global de 17-14 en l'eliminatòria més igualada i el Sant Andreu va superar el CN Badia per 44-5.

mataro-sabadell