Rival assequible a quarts per a La Sirena a la Copa Catalunya

Les mataronines jugaran davant el CN Terrassa, però a semifinals, si un miracle no ho impedeix, es toparan amb el totpoderós CN Sabadell

Sorteig Copa

Aquest dimecres, a la sala d’actes de Can Palauet es va celebrar el sorteig de la Copa Catalunya femenina de waterpolo on jugarà La Sirena CN Mataró. Les instal·lacions del Centre Natació Mataró acolliran la fase final de la competició (semifinals i final) els dies 25 i 26 de setembre. Però abans els 8 equips participants hauran de jugar les eliminatòries a doble partit de quarts de final els dies 16 i 19 de setembre.

La Sirena CN Mataró jugarà els quarts de final davant el CN Terrassa, un rival assequible, però la mala notícia és que les mataronines han quedat en el mateix cantó del quadre que el potent CN Sabadell, i que si la lògica s’imposa i el Sabadell guanya al Sant Feliu serà el rival de les de Florin Bonca a semifinals.

Les mataronines disputaran el dia 16 de setembre l’anada dels quarts de final a Terrassa, mentre que la tornada es jugarà el dia 19 a Mataró.

QUARTS DE FINAL

CN Sant Feliu - CN Sabadell
La Sirena CN Mataró - CN Terrassa
CN Rubí - CE Mediterrani
CN Badia - CN Sant Andreu