Roser Tarragó jugarà tota la propera temporada amb La Sirena

La mataronina, junt amb Marta Bach i Laura López, ha estat cridada amb la selecció espanyola per preparar el Mundial de Kazan

Després de dues temporades en què ha estat als Estats Units i ha pogut jugar ben poquets partits amb l'equip del CN Mataró, la jugadora de waterpolo mataronina Roser Tarragó, tres vegades ja considerada la millor esportista de la nostra ciutat, la pròxima temporada la jugarà tota amb el "seu equip" o sigui amb el CN Mataró La Sirena, que per segon any jugarà l'Eurolliga femenina. No cal dir que serà el principal reforç de l'equip de cara a la temporada 2015-16, que mantindrà el seu bloc on destaquen Marta Bach, Ciara Gibson, Ona Meseguer, Laura López, Ariana Gragnolati i Alba Bonamusa. Són baixa les estatunidenques Amy Carlsson i Alysa Turza i sembla que les seves subtitutes seran la portera estatunidenca Elisabteh Keeve i la boia mexicana Marcela Ríos.

150716Wa_Tarragotorna

Tres "sirenes" amb la selecció espanyola

La Roser Tarragó, junt amb les seves companyes de club Marta Bach i Laura López, han estat cridades a un "stage" a Madrid, des del dia 17 fins el 22 de juliol. Entre els dies 9 i 12 de juliol ja van participar al Torneig de Siracusa a Itàlia, on Espanya va acabar en segon lloc, després de guanyar a Itàlia i Rússia i perdre davant Holanda.
Aquesta estada és de preparació per al Mundial de Kazan, on Espanya defensarà el títol aconseguit a Barcelona ara fa dos anys.