El Quadis fitxa els holandesos Thomas Lucas i Robin Lindhout

Mario Lloret i Àlex Codina són les altres incorporacions que ha tancat l’equip entrenat per “Beto” Fernàndez

Fitxatges Holandesos Quadis

La setmana passada el tècnic del CN Mataró Quadis va viatjar fins a Holanda per tancar els fitxatges de Thomas Lucas i Robin Lindhout, dos internacionals holandesos que han de ser peces claus del nou projecte del club mataroní. Thomas Lucas és un boia que arriba provinent del Szentes hongarès, mentre que Robin Lindhout arriba després de fer 65 gols amb el Lille i ser el màxim golejador de la lliga francesa.

A banda dels dos holandesos, el Quadis ha incorporat també el porter Mario Lloret, que torna a Mataró després de jugar al Barceloneta, i Àlex Codina, jugador també format al planter mataroní que torna al CNM després d’estar jugant un any a la lliga universitària australiana.

Tres baixes importants

Aquests fitxatges arriben després de les tres baixes importants que ha patit la plantilla aquestes darreres setmanes, la del porter Michael Diakonow, la de l’internacional Edu Minguez i la del francès Mehdi Marzouki, màxim golejador del Quadis aquesta passada campanya que la temporada vinent jugarà amb l’Spandau de Berlin que jugarà la màxima competició europea.