El Quadis es queda sense final

El "Medi" ha controlat millor els seus nervis en els moments claus i s'ha emportat també el segon partit

El CN Mataró Quadis no ha pogut repetir la gesta que havia fet a quarts de final i, potser acusant aquella sèrie tan dura contra el Terrassa, ha caigut derrotat en dos partits davant d'un CE Mediterrani que, en aquest segon partit, ha sabut controlar millor els seus nervis que l'equip mataroní, que era sabedor que ja no tenia una altra oportunitat.
Ha estat un partit d'alta tensió, ambientat per estones de vent, de pluja i al final per un bon sol, i que a la piscina també ha tingut de tot amb grans jugades, grans aturades, defenses dures sobre els elements més perillosos dels equips contraris, però gairebé sempre dominat al marcador per l'equip de Marc Comas, que al final s'ha fet amb la classificació per a la final, on no s'hi ficava des de feia 21 anys, en què va perdre davant el Catalunya. Ara el seu rival serà el Barceloneta que s'ha desfet en dos partits, guanyats tots dos per 11-8, del CN Sabadell.

Mataró-Terrassa

El Quadis ha començat dominant amb un gol de Merino, però de seguida la defensa visitant s'ha anat imposant. El Quadis no trobava posicions de xut còmodes, amb Marzouki severament marcat (no ha fet cap gol dels seus vuit xuts en joc al llarg del partit), i l'equip de Sants ha capgirat el marcador fins a l'1-3 poc després d'iniciar-se el segon quart. Ràpidament ha replicat Pere Estrany, i en el tram final ha estat la defensa local la que ha frenat totalment l'atac del "Medi", i a l'altre costat començava a xutar millor però ara es trobava amb un Diego Tébar inspiradíssim, que ha fet sis aturades consecutives abans del descans.

A la represa, poc després que Eski aturés un penal a Yàñez, Víctor Fernàndez ha pogut igualar en una contra, però un altre penal ha permès a Marc Larumbe posar per davant el seu equip. Novament Víctor Fernàndez ha igualat aprofitant una jugada d'home de més (la primera que transformava cap dels dos equips fins a aquell moment) i després d'un parell de grans aturades de Diakonow, i amb empat a 4, s'ha entrat al darrer quart, que s'ha iniciat molt bé per al Quadis, ja que Pol Barbena ha aprofitat una altra superioritat per avançar, després de més de vint minuts, l'equip local. Però poc ha durat l'alegria, ja que en dos atacs consecutius el "Medi" s'ha tornat a posar per davant amb un gol de Yáñez i un altre penal transformat per Larumbe, el màxim golejador visitant que només ha pogut marcar des dels 5 metres.
El partit era vibrant i Estrany, aprofitant la tercera superioritat consecutiva del Quadis, quan les defenses ja començaven a flaquejar, ha tornat a empatar quan faltaven 5 minuts. Yáñez ha avançat el "Medi" en una contra, però Mehdi Marzouki de penal ha marcat el seu únic gol del partit posant novament l'empat quan faltaven poc més de tres minuts.
Tot podia passar, però en aquest tram final els visitants han estat més centrats i encertats. A l'atac següent, en una jugada de superioritat, molt ben resolta amb un palmeig de Jose Rodríguez, han fet el 7-8, i poc després en una altra jugada de superioritat German Yàñez, la figura de l'equip visitant en aquest partit ha fet el seu quart gol, clavant la pilota al pal curt, per deixar absolutament decidit el matx i l'eliminatòria a favor d'un equip que, després d'uns quants anys, ha tornat a ser la "bèstia negra" del Centre Natació Mataró.