El Quadis necessitarà una altra remuntada per ser a la final

Ha perdut per la mínima en el primer partit de semifinals a la piscina del "Medi"

El CN Mataró Quadis ha caigut per la mínima davant el Mediterrani, a la seva piscina Josep Vallès a Sants, en el primer partit de l'eliminatòria de semifinal de la Divisió d'Honor masculina i per tant necessitarà una altra remuntada, com la que va fer contra el CN Terrassa a quarts de final, per poder-se ficar, per primera vegada, a la final de la màxima competició estatal. L'equip de Sants, d'aquesta manera, ha reviscut com la "bèstia negra" que havia estat per al Centre allà pels anys noranta, quan quasi sempre acabava guanyant-li els partits per la mínima. Ha estat un partit molt igualat, però l'equip de Beto Fernàndez ha aconseguit agafar un avantatge de dos gols a finals del tercer quart i l'ha mantingut fins avançat el darrer període, però el "Medi" impulsat pel seu públic ha remuntat amb un parcial final de 4-1.

El matx, com era d'esperar, ha estat dur, amb les dues defenses jugant al límit i amb els col·legiats castigant severament (27 exclusions en totals, 14 del "Medi" i 13 del Quadis), però potser l'equip local ha acabat decidint-lo a favor seu per un millor aprofitament de les jugades d'home de més (6 a 3).

El primer quart ha estat de clar domini defensiu amb els dos porters lluint-se, inclosa una aturada de penal de Tèbar a Estrany. Després, al segon quart, els dos equips s'han desbocat en atac, amb el francès Marzouki superant bé la defensa local (4 gols en els dos primers quarts).

wa mataro

A la represa el Quadis ha sortit fort, amb el jove Pol Barbena, tal com havia fet Marc Corbalan a Terrassa, fent costat a Marzouki en l'aspecte golejador, i l'equip mataroní ha agafat dos gols d'avantatge (4-6), que al darrer quart, gràcies a l'encert ara de Pere Estrany, ha mantingut fins al 6-8. Però el "Medi" és un equip dur de doblegar i ha tornat a empatar en dos atacs consecutius. Pol Barbena ha fet un gol que semblava que podria ser molt important (8-9), però al tram final l'atac local ha estat més encertat i ha capgirat el marcador.

Ara el divendres, a les 18 hores, el Quadis necessitarà també el suport del seu públic per igualar la sèrie i forçar el desempat, en el qual, vista la igualtat entre els dos equips, podria passar de tot.

CE MEDITERRANI - CN MATARÓ QUADIS 10-9

CE MEDITERRANI: Diego Tébar; Bejaranoa, Aguirán (2), Daniel Gonzàlez, Guillem Garcia, Larumbe (3), Ferrer, Nasser Al Dughter, Kostyukevich (1), Hodaly, Yànez (3), Jose Rodríguez (1).
CN MATARÓ QUADIS: Micghal Diakonow, Pau Bernabé, Marc Corbalán, Edu Mínguez, Víctor Fernàndez, Pol Barbena (2), Pau Bach, Mehdi Marzouki (5), Pere Estrany (2), Pau Schnizler, Albert Merino.
PARCIALS: 1-1, 3-3, 1-2, 5-3.