La Sirena perd amb el Sant Andreu i se la juga el diumenge

Després de veure igualat el "play-off" se la juga el diumenge en el partit decisiu

L'equip femení del CN Mataró La Sirena tenia molt a mà la classificació per a la final de la Divisió d'Honor femenina ja que havia guanyat a la piscina del Sant Andreu el passat dimecres per un clar 4-10 que semblava indicar una clara superioritat mataronina, però avui l'equip andreuenc ha vingut molt mentalitzat i s'ha emportat el triomf obligant a jugar demà diumenge el partit de desempat, també a Mataró a les 12:45 hores, per veure quin equip jugarà la final contra el CN Sabadell.

150509 WA Mataró - SantAndreu

El partit d'avui, a diferència del dimecres que va ser totalment dominat per La Sirena, ha estat molt igualat i l'equip andreuenc ha aconseguit el triomf sobre la botzina final amb un gol de Katelyn Rigler que ha superat la seva compatriota Amy Carlsson.
Ha estat un molt bon partit que ha començat amb els dos equips tenint molt de respecte i amb les defenses imposant-se, fins que Marta Recio ha obert el marcador a poc del final del primer quart. Al segon quart els dos equips han començat a trobar forats i al descans el marcador ja estava en empat a 4 gols.

A la represa dos gols de Ciara Gibson han posat dos gols amunt a l'equip local, però quan semblava que el triomf estava ben encarat l'equip andreuenc ha fet un parcial de 0-3 i ha proporcionat un final dramàtic. La italiana Gragnolati ha empatat a 7 i semblava que forçava la pròrroga, però l'americana Rigler ha fet un gol que obliga a jugar demà el desempat.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SANT ANDREU 7-8

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati (2), Ona Meseguer (2), Alyssa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2), Marta Bach i Laura López.
CN SANT ANDREU: Gazulla, Lloret, Castellà (1), Guiralt (2), Rigler (2), Roca, Mora (1), Morell, Recio (2), Espasa.
PARCIALS: 0-1; 4-3; 2-0; 1-4.