El Quadis dóna el gran cop i tomba el Terrassa

Ha guanyat a la piscina egarenca i deixa fora el primer de la fase regular de les semifinals

El Centre Natació Mataró Quadis ha donat la gran sorpresa i, amb la primera victòria en piscina egarenca en partit de "play-off" després de set derrotes, ha deixat fora de la lluita pel títol al primer classificat de la fase regular. Ha estat un partit vibrant i en el qual l'equip de Beto Fernàndez, que no tenia res a perdre, ha acabat guanyant per la mínima (6-7), i així després de la victòria del dijous a casa (4-2) s'ha fet amb la classificació per a les semifinals de la Divisió d'Honor de waterpolo, eliminant un dels grans favorits, repetint-se la història de la temporada 2001-02 quan l'equip mataroní va eliminar a casa seva el Barceloneta en una sèrie memorable.

150510Wa_QuadisTerr

El CN Terrassa ha començat bé guanyant per 2-0 i després poc abans del descans dominava per 5-2, i semblava que el partit s'encaminava pel guió previst, o sigui d'una victòria egarenca, i més tenint en compte que els àrbitres castigaven molt més durament la defensa mataronina (13 exclusions al llarg del partit, amb Estrany eliminat per tres, per només 7 dels locals) i que la defensa local feia el que volia per frenar a Mehdi Marzouki que el dijous els havia fet molt de mal. Però el Quadis, amb els joves apareixent quan més falta feia, ha fet dos gols ràpids, s'ha ficat en el partit, ha fet que l'equip local fos dominat pels nervis i en els dos darrers quarts ha capgirat el marcador, amb un "Eski" imperial sota pals i fent que els jugadors de l'equip egarenc veiessin la porteria cada vegada més petita i només poguessin marcar un gol en els dos darrers quarts que era quan s'havia de decidir el partit i la sèrie de quarts de final, que al final ha caigut del costat mataroní, gràcies a un darrer gol decisiu de Marc Corbalán.

wa mataro-poble nou

I ara el Quadis té la possibilitat d'intentar jugar per primera vegada la final de la lliga, ja que l'espera com a rival el Mediterrani, un equip que tot i no ser fàcil (a la lliga els resultats van ser 12-8 a Barcelona i 6-4 a Mataró) sembla més assequible que el que acabar de tombar.
La sèrie de semifinals s'iniciarà el dimecres a Barcelona, després el divendres a les 18 hores a Mataró, i si fa falta el desempat serà el diumenge a les 10:30 hores a la piscina Josep Vallès de Sants. A l'altra jugaran Barceloneta i Sabadell.

CN TERRASSA - CN MATARÓ QUADIS 6-7

CN TERRASSA: Inaki Aguilar, Serra, Mora, Alarcón (1), Óscar Aguilar, Galeev, Fran Sànchez (1), Pericas (2), Gallego (1), de Lera (1), Gonzàlez.
CN MATARÓ-QUADIS: Michal Diakonow, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez (1), Pau Bach, Pol Barbena (1), Mehdi Marzouki (1), Pere Estrany, Pau Schnizler, Albert Merino, Joan Muñoz.
PARCIALS: 3-2, 2-2, 1-1, 0-1

Mataró-Terrassa