El Quadis perd davant el líder, però es fica en el "play-off"

Ha caigut a Terrassa (9-7), però el "Medi" l'ha ajudat guanyant a Sant Andreu

El CN Mataró Quadis ha caigut derrotat a la piscina del líder, el CN Terrassa, per un digne 9-7 en la darrera jornada de la fase regular, però la victòria del Mediterrani a la piscina del CN Sant Andreu l'ha mantingut en el vuitè lloc i per tant en zona de "play-off", en el qual s'enfrontarà a quarts de final al seu rival d'avui.

L'equip egarenc ha sortit a totes, ja que amb la victòria assolia el primer lloc i per tant el factor piscina a la probable final davant el Barceloneta i a més evitant la possible semifinal davant el seu rival, el CN Sabadell que és l'únic equip a  qui no ha pogut derrotar aquesta temporada. Al final del primer quart el marcador estava en 4-0, i a l'inici del segon ha pujat fins al 5-0, amb el màxim golejador de la competició, Sergi Mora fent de les seves, i deixant el partit gairebé decidit.

Després el Quadis ha anat entrant al partit, amb Pere Estrany fent un dels seus millors partits de la temporada, millorant la defensa, i s'han guanyat els dos següents parcials, situant el marcador en un ajustat 7-6 al final del tercer quart. En el darrer hi ha hagut encara emoció però el Terrassa ha acabat fent valer la seva condició de líder.

CN TERRASSA - CN MATARÓ QUADIS 9-7

CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Mora (4), Alarcón, Óscar Aguilar (2), Fran Sànchez, Galeev (2), Pericas (1), Jordi Pérez, Gallego i Ruben De Lera.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach (1), Mehdi Marzouki (2), Pere Estrany (4), Pau Schnizler, Albert Merino.
PARCIALS: 4-0, 2-3, 1-3, 2-1.