El Quadis es complica l'accés als "play-off" de waterpolo

La derrota davant el Sabadell obliga a anar a guanyar a la piscina del Terrassa per entrar segur entre els vuit primers

EL CN Mataró Quadis ha tingut molt poques opcions davant del CN Sabadell, tercer classificat ja de la fase regular, que jugava sense pressió però que ha fet una autèntica exhibició en els dos primers quarts sentenciant pràcticament el partit amb un 1-7 al descans. Amb aquesta derrota es compliquen molt les possibilitats de l'equip de Beto Fernàndez d'accedir al "play-off" pel títol, ja que tot i estar ara mateix en setena posició només té dos punts d'avantatge sobre Catalunya i Sant Andreu que a la darrera jornada del campionat tenen un partit més assequible que el del Quadis que juga a la piscina del CN Terrassa.

Wa Mataró-Sabadell

El primer quart del partit, que ha acabat amb 0-4, ja ha marcat el partit perquè els visitants estaven molt endollats en atac, molt forts en defensa, tot i acumular més exclusions que els locals, i en canvi els mataronins estaven desencertats i desaprofitant les jugades d'home de més. No ha canviat massa la cosa al segon quart i al descans s'ha arribat amb un avantatge sabadellenc de 6 gols (1-7).

A la represa el Quadis ha reaccionat però la diferència era massa gran per completar la remuntada. L'equip visitant ha sabut gestionar bé el marge que tenia i, tot i cedir els dos últims quarts, ha acabat guanyant amb comoditat.

CN MATARÓ QUADIS - CN SABADELL 7-10

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Mehdi Marzouki, Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Albert Merino.
CN SABADELL: Motos, S.Cabanas (4), Koopman (1), Van Mil, Pugibet, Casado, Sànchez, Alcaide (1), Matoso (1), Fenoy (2), Marsal (1), V.Cabanas.
PARCIALS: 0-4, 1-3, 3-2, 3-1.