La Sirena només empata però assegura el segon lloc

El Terrassa ha remuntat en el darrer quart

L'equip femení del CN Mataró La Sirena només ha pogut empatar davant el Terrassa, en el que ha estat el primer punt que ha tret aquest equip a Mataró en la seva trajectòria a la Divisió d'Honor, però amb aquest punt en té prou per assegurar el segon lloc de la fase regular i per tant el factor piscina pròpia a les semifinals, en les quals encara està per decidir quin serà el rival, ja que pot ser el "Medi" o el Sant Andreu.

mataro-terrassa

El partit d'avui ha estat dominat d'entrada per l'equip local, però sense que pogués obrir el marcador tal com s'esperava. Tot i això al final del tercer quart l'avantatge era de tres gols i això semblava assegurar la victòria, però les egarenques, amb Gemma Pané i Alba Sànchez molt encertades i amb bona actuació d'Ana Copado sota pals, han equilibrat el matx en els darrers instants.

mataro-terrassa

CN MATARÓ LA SIRENA - CN TERRASSA 9-9

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati, Ona Meseguer (2), Alysa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (4), Marta Bach (2), Zoila Quesada.
CN TERRASSA: Copado, A.Roldan, Pané (3), Cuesta, Cifuentes, Pirat (1), Cantero (2); Leiton, Alba Sànchez (3), R.Roldan, Domene.
PARCIALS: 4-2, 1-1, 3-2, 1-4.