Victòria important del Quadis a Sant Andreu

Tot i dominar de set gols, ha hagut de patir al final i manté les opcions d'entrar al "play-off"

El CN Mataró Quadis tenia un partit important a la piscina del Sant Andreu i l'ha resolt amb una mínima victòria que li dóna tres punts que el mantenen en posició d'entrar al "play-off" pel títol.

mataro-navarra

L'equip de Beto Fernàndez ha sortit molt mentalitzat, amb una defensa molt intensa, a risc de patir moltes exclusions, de les quals n'ha patit 17 al llarg del partit per només quatre dels locals, amb els col·legiats imposant un criteri ben diferent per uns i altres. La bona defensa i la bona resolució en atac, ha posat un clar 1-4 al final del primer quart. Fins al descans s'ha igualat el partit, però en el tercer quart, amb Mehdi Marzouki, Pau Bach, suplint de forma esplèndida la baixa d'Edu Mínguez a la boia, i Víctor Fernàndez molt efectius en atac, la diferència ha pujat fins als set gols (5-12), però quan el partit semblava decidit els andreuencs, aprofitant les jugades de superioritat (cosa que fins aquell moment no havien fet) han anat reduint fins al mínim 11-12 final.

CN SANT ANDREU - CN MATARÓ QUADIS 11-12

CN SANT ANDREU: Santis, Sanz (1), Dani Hernàndez (1), Dúric (2), Losa, Eric Fernàndez, Brugué (3), Balaz (2); Escarré, Bruder (2), Badia.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Víctor Roqué, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (3), Pol Barbena, Pau Bach (3), Mehdi Marzouki (5), Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Albert Merino.
PARCIALS: 1-4, 3-3, 1-4, 6-1.