El Quadis perd i es complica l'accés al "play-off" pel títol

Va perdre en un partit fluix a la piscina Sant Jordi davant del Catalunya

El CN Mataró Quadis va caure derrotat ahir a la nit a la piscina Sant Jordi de Barcelona davant del Catalunya, un rival directe, i d'aquesta manera es complica molt l'accés al "play-off" pel títol, ja que el calendari de l'equip de Beto Fernàndez en les quatre jornades que queden, deixant a part el partit de demà dissabte davant el Navarra, és força difícil amb desplaçaments a Sant Andreu i Terrassa i rebent el Sabadell.

El partit d'ahir va començar amb joc travat i amb domini de les defenses i sense que es mogués el marcador al primer quart. No va canviar massa la tònica al segon quart i al descans el marcador estava en un minso 2-1 favorable al "Cata".
A la represa l'ex-Quadis Àrpad Babay es va començar a entonar i amb ell tot l'equip local que, amb una defensa dura i sense que el Quadis aprofités massa les superioritats, va augmentar la diferència fins a quatre gols en acabar el tercer quart, deixant pràcticament decidit el matx amb el 8-4. Després, en el darrer quart, el Quadis va treure el punt d'honor però va ser insuficient per capgirar el marcador i tot va acabar amb una derrota mínima, que almenys iguala el golaverage particular (cosa bona tenint en compte que el general és millor que no pas el de l'equip barceloní), però que envia el Quadis a la desena plaça de la classificació, ara mateix fora dels "play-off".

CATALUNYA - CN MATARÓ QUADIS 9-8

CATALUNYA: Sulla, Mijatovic, Gabor, Angelats, Clols (1), Babay (3), Carabí (1), Arnella (1), S.Trilles (1), G. Trilles (2).
CN MATARÓ: Michal Diakonow, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach, Mehdi Marzouki (3), Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Albert Merino.
PARCIALS: 0-2, 2-1, 6-3, 1-4.