La Sirena guanya amb comoditat en terres andaluses

El Dos Hermanas ja va cedir en el segon quart

L'equip femení del CN Mataró La Sirena no va tenir excessives dificultats per superar el Dos Hermanas a la localitat andalusa per 6-13, i amb aquest resultat i la victòria del Sant Andreu en la piscina del "Medi" torna a ocupar la segona plaça de la Divisió d'Honor en solitari quan falten quatre jornades per acabar la fase regular.

Mataro-Dos hermanas

El partit va tenir uns inicis igualats, fins i tot marcant primer les sevillanes, però l'equip mataroní no va tardar a imposar la seva superioritat avançant-se amb un 1-4, i després a segon quart el partit ja gairebé va quedar vist per a sentència en deixar a zero l'equip local i arribar al descans amb un avantatge de cinc gols (2-7).
Després, en els dos darrers quarts, una certa relaxació, la rotació de la banqueta de La Sirena, i els gols de la internacional Lorena Miranda, van fer que la diferència quedés en un marge que és força discret tenint en compte els 25 punts que separen els dos equips a la classificació.

DOS HERMANAS - CN MATARÓ LA SIRENA 6-13

DOS HERMANAS: Lucía Trinidad, Hurtado, Sànchez, Salguero, Díaz (1), Carmona, Lorena Miranda (3), Reina (1), Frometa (1), Roldan, Garcia.
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Arianna Gragnolati (4), Ona Meseguer, Alysa Turza (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (3), Ciara Gibson (1), Marta Bach (2), Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Laura López (2).
PARCIALS: 2-4, 0-3, 2-3, 2-3.