El Quadis té un rival apropiat per recuperar forces

El Concepción de Madrid és el cuer de la Divisió d'Honor

El CN Mataró Quadis després de la seva gran actuació el cap de setmana passat a la Copa del Rei on va arribar a la final per primera vegada a la seva història, té un partit molt apropiat per refer-se dels esforços fets en aquells tres dies, ja que rep el cuer de la Divisió d'Honor, el Concepción de Madrid que només ha sumat un punt fins ara i que a la primera volta a Madrid ja va caure derrotat per 2-17. I la temporada passada van perdre aquí per 17-5 en la primera visita a Mataró d'aquest equip madrileny.

El partit es juga al complex Joan Serra a l'horari habitual de 3/4 d'una, i sembla una bona ocasió per tal que els aficionats retin homenatge a l'equip pel que van fer a la Copa i a més per sumar dos punts que permetin recuperar un lloc a la zona de "play-off".

15022Wa_Alafinal

El CN Mataró La Sirena es desplaça a Sevilla

Per la seva part l'equip femení del CN Mataró La Sirena que s'ha vist atrapat a la segona posició es desplaça a la població de Dos Hermanas (Sevilla) per jugar contra aquest equip andalús que a la primera volta va perdre aquí a Mataró per 15-8 i és l'avant-penúltim classificat amb 9 punts, ben lluny dels 31 que porta l'equip de Florin Bonca.
La temporada passada el resultat a Dos Hermanas ja va ser favorable a l'equip mataroní (per 8-13) igual que en les quatre temporades anteriors, des que l'equip andalús juga a la màxima categoria.