El Quadis jugarà la seva vuitena semifinal de Copa del Rei

L'equip mataroní s'ha refet d’un inici complicat i ha guanyat amb solvència davant el CN Poble Nou

El Quadis ha aprofitat la bona oportunitat que li va donar el sorteig, en deparar-li el rival més assequible, i ha superat els quarts de final derrotant el CN Poble Nou, en una seu magnífica com és la Nova Escullera, amb unes grades plenes que han donat gran ambient a tota la jornada de quarts de final.

I això que l’inici del partit ha estat complicat ja que els barcelonins s’han avançat amb un gol de penal. Però l’equip de Beto Fernàndez avui estava molt mentalitzat i un gol de Mehdi Marzouki en jugada de superioritat, i després un altre d’Albert Merino han capgirat el marcador.
Al segon quart s’ha repetit la història i primer han igualat els barcelonins, però Marzouki i Estrany de penal han superat a l’ex-Quadis Mario Lloret i han posat un còmode avantatge de dos gols al descans.

wa mataro-poble nou

A la represa la defensa, i també “Eski” Diakonow sota pals, han mantingut un alt nivell i a l’altre costat els atacs mataronins continuaven donant fruit i Marc Corbalan en una contra i Estrany altre cop de penal, forçat per Edu Mínguez a la boia, han fet pujar la diferència fins els quatre gols (6-2). Després del 6-3, de seguida Víctor Fernàndez, que ja havia estat esplèndid en el darrer partit de lliga en aquest mateix escenari, ha fet el 7-3 d’un potent xut a l’escaire, i ja apropant-se el final del quart Mario Lloret ha fet una aturada sensacional, però el Quadis ha agafat el rebot i Edu Mínguez d’una gran revessa ha fet el 8-3, decidint gairebé el partit.

En el darrer quart el Centre, no ha arriscat massa, ha controlat molt bé, amb una defensa i porter que no donaven quasi cap opció a l’atac rival, fins que en el tram final, amb molts canvis en els dos equips, s’ha trencat el partit i els barcelonins han maquillat una mica el resultat tancant-se el partit amb un 10-6.

CN MATARÓ QUADIS - CN POBLE NOU 10-6

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Víctor Roqué, Víctor Fernàndez (2, 1 de p.), Pol Barbena, Marc Corbalán (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki (2), Pere Estrany (2 de p.), Edu Mínguez, Albert Merino (1), Pau Schnizler.
CN POBLE NOU: Mario Lloret, Àvalos, Tomasa (1), Ribot (1), Hernando (1), Joshua Monpeat, Idarraga, Díaz (1), Endrino (1), Santiveri (1), Molina, Firpo, Colàs. PARCIALS: 2-1; 2-1; 4-1; 2-3

El Quadis jugarà demà la seva vuitena semifinal contra l'amfitrió

El Quadis, demà dissabte a les 19 hores, jugarà la segona semifinal de la Copa davant el Club Natació Barcelona, l'equip amfitrió, que ha superat el Canoe madrileny després d'un partit duríssim, que ha acabat amb empat a 9 i s'ha decidit als penals per 14-15 a favor dels cenebistes, que podrien acusar aquest partit demà.
Aquesta serà la vuitena semifinal que jugarà el CN Mataró Quadis ja que abans ho havia fet els anys 1996 (caient davant el Mediterrani per 8-6 a la pròrroga), 2004 (CN Barcelona 9-8), 2005 (CN Barcelona 7-5), 2008 (Sant Andreu 6-5), 2009 (Barceloneta 15-6), 2012 (Barceloneta 10-5), 2014 (Barceloneta 14-8).
A veure si per fi es pot jugar una final de Copa del Rei!

L'altra semifinal la jugaran els dos primers de la lliga

L'altra semifinal, com s'esperava, la jugaran a les 17 hores de demà dissabte els dos primers classificats de la Divisió d'Honor, l'Atlètic Barceloneta, que s'ha desfet del "Medi" per 16-9, i el CN Terrassa, que ha superat en el derbi vallesà, el CN Sabadell, per 9-6.