Assaig agredolç del Quadis de cara a la Copa

El Quadis s’enfonsa absolutament al darrer quart després d'haver fet un molt bon partit fins a aquell moment

Després del gran partit fet a la piscina del Barceloneta i d’haver superat el “Medi” en el darrer partit a casa, el Quadis jugava a la Nova Escullera un partit important, ja que, a part del valor dels punts per a la lliga, significava un bon test de cara a la immediata Copa del Rei del final de la setmana vinent que es jugarà a aquella mateixa instal·lació i en la qual els dos equips es podrien trobar a la semifinal. I l’assaig al final no ha estat bo del tot.
Ha estat un partit amb molta intensitat defensiva, en el qual el Quadis a poc a poc s’havia anat imposant gràcies a un gran encert en les jugades de superioritat, però en el darrer quart s’ha enfonsat completament i ha perdut el partit.

Al primer quart la defensa local ha estat molt ben plantada, controlant molt bé a Marzouki i Estrany, i el Quadis no l’ha pogut superar, acabant el primer quart amb 1-0. Al segon quart ha continuat la mateixa tònica, ara amb Eski entonat sota pals i el Quadis l'ha igualat gràcies a Marc Corbalán, però ja cap al final del quart, el partit s’ha anat animant i primer s’ha avançat l’equip cenebista, però Marzouki ha empatat poc abans del descans.

A la represa Eski ha aturat un llançament de penal i això ha donat ales a l’equip i Víctor Fernàndez ha marcat tres gols, els dos primers en jugades d’home de més i l’altre en un bon xut i, tot i que els locals han fet un gol una mica afortunat, el Quadis ha marxat al marcador afrontant amb garanties el darrer període.
Però al darrer quart el Quadis s’ha enfonsat completament, molt collat per les exclusions i dues superioritats han permès que l’equip de l’Escullera empatés, i després unes contres han servit per capgirar absolutament el marcador fins al 8-5 que ja ha posat les coses impossibles.

CN BARCELONA - CN MATARÓ QUADIS 8-6

CN BARCELONA: Royo, Noguera, Van der Horst, Winkelhorst (1), Cànovas, Asenjo (1), Esteller (1), Oneto (2), Flores (1), Gasulla, Bofill i del Toro (2).
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Víctor Fernàndez (3), Pol Barbena, Marc Corbalán (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki (1), Pere Estrany, Edu Mínguez, Albert Merino, Pau Schnizler. Ç
PARCIALS: 1-0; 1-2; 1-3; 5-1.

Wa Mataró-Barcelona