El Quadis trenca la mala ratxa

Ha superat el tercer classificat, el Medi, amb una gran defensa i gols dels jugadors de la pedrera

El Quadis jugava avui a la tarda un partit ajornat de la Divisió d'Honor de waterpolo i l'ha aprofitat per trencar la seva mala ratxa i guanyar després d'haver sumat només un punt en les sis jornades anteriors. La notable millora que s'havia mostrat a la piscina del Barceloneta s'ha vist avui novament, sobretot pel que fa al tema defensiu, i el Quadis ha pogut superar el "Medi" que és el tercer classificat de la lliga, amb tots els gols locals marcats per jugadors de la pedrera, destacant Marc Corbalán amb tres gols.

L'equip local ha començat molt endollat i amb una gran defensa, i Corbalán i Merino han situat el 2-0 al marcador, resultat amb el que s'ha tancat el primer període, i després encara ha pujat al 3-0, que s'ha mantingut fins que després de 14 minuts el "Medi" ha pogut anotar el seu primer gol, al qual ràpidament ha seguit el segon posant l'equip de Sants en el partit. Per sort ja arribant el descans Schnizler ha fet el 4-2.

El tercer quart ha estat molt travat i prenent Michal Diakonow el protagonisme, en aturar tot el que li arribava, i així el Quadis, tot i fer només un gol en aquest quart, ha pogut ampliar el seu avantatge i encarar amb tranquil·litat el darrer quart, en el qual "Eski" ha continuat immens i només en el tram final, després del 6-2, els visitants han pogut maquillar una mica el resultat.

CN MATARÓ QUADIS - CE MEDITERRANI 6-4

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Marc Corbalán (3), Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Mehdi Marzouki, Pau Bach, Pere Estrany, Pau Schnizler (1), Albert Merino (1).
CE MEDITERRANI: Tébar, Bejarano, Aguirán, Dani Gonzàlez (1), Guillem Garcia (2), Larumbe (1), Ferrer, Nasser, Kostyukevich, Hodaly i Yáñez.
PARCIALS: 2-0, 2-2, 1-0, 1-2.