La Sirena es classifica per a les semifinals de la Copa

Jugarà demà contra l'invencible CN Sabadell

L'equip femení de waterpolo del Centre Natació Mataró La Sirena s'ha classificat per jugar les semifinals de la Copa de la Reina que es disputa a la piscina Pere Serrat de Barcelona, en derrotar per 10-15 l'equip andalús del Dos Hermanas. I com era previsible a la semifinal de demà a les 17 hores s'enfrontarà a l'invencible CN Sabadell que ha derrotat el Mediterrani, clavant-li una autèntica pallisa que s'ha tancat amb un marcador de 15-2.

La'ltra semifinal la jugaran les amfitriones del CN Sant Andreu, que han guanyat 12-8 el Terrassa, i el Rubí, que ha superat el Moscardó de Madrid per 10-12.

Sirena-Rubí

El partit del CN Mataró La Sirena davant l'equip sevillà no ha estat tan fàcil com s'esperava, i les andaluses fins i tot dominaven al descans per 5-4, i el marcador no s'ha obert del tot fins al darrer quart, després que en el tercer l'equip mataroní ja comencés a imposar la seva superioritat. De tota manera en aquest darrer quart el Dos Hermanas encara s'ha situat a un gol (9-10) fins que dos gols de Clara Cambray i un d'Ona Meseguer, les dues màximes golejadores en el partit d'avui, han posat el 9-13 amb el que ja s'ha afrontat tranquil·lament el final.

DOS HERMANAS - CN MATARÓ LA SIRENA 10-15

CW DOS HERMANAS: Trinidad, Vosters (5), Sánchez, Salguero, Laura Díaz, Lola Díaz (1), Sara Carmona (1), Lorena Miranda (2), Celia Reina, Lisandra Frometa (1) i María Roldán.
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati (3), Ona Meseguer (5), Júlia Soler, Alysa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (4), Marta Bach (2), Zoila Quesada, Aina Bonamusa i Laura López (1).
PARCIALS: 2-3, 3-1, 2-5, 2-6.