El Quadis està ben a prop de puntuar davant el Barceloneta

L'equip mataroní ha fet un dels millors partits de la temporada davant el campió d'Europa

El Quadis ha fet un gran partit a la piscina Sant Sebastià i aprofitant el moment baix que travessa el campió de la Divisió d'Honor i també d'Europa, com ho demostraven la seva derrota davant el Terrassa i l'empat a Poble Nou en les dues darreres jornades, ha estat ben a punt d’aconseguir puntuar.

L’equip mariner de tota manera ha començat bé i s’ha avançat amb un 2-0, però ben aviat ha començat el xou d'"Eski" Diakonow sota pals i d’Albert Merino a l’altre costat, que amb el seu primer gol ha reduït la diferència abans d’acabar el primer quart.
Al segon quart aquest dos jugadors han continuat inspirats i amb dos gols de Merino el Quadis s’ha posat per davant, després ha empatat l’equip local i s’hauria pogut avançar, però Eski ha aturat un penal a Echenique, mentre que Estrany en transformava un altre per deixar el Quadis per davant al descans.

Wa Mataro-sant andreu

Però a l’inici del tercer quart, el Barceloneta, amb tres gols ràpids ha capgirat ràpidament el marcador. Però avui l’equip del Centre, que tenia el seu entrenador a la graderia per sanció, igual que el capità Pau Bach, i era dirigit per Jordi Garcia, no estava disposat a rendir-se i amb un Eski mantenint un alt nivell sota pals, ha tornat a igualar el partit amb dos gols d’Edu Mínguez a la boia i de Víctor Fernàndez quan ja s’estava acabant el quart.
Però al darrer quart la lògica s’ha imposat i tot i els esforços mataronins, el campió ha acabat guanyant i la sentència l’han posada dos ex-Quadis com Fran Fernàndez i Lalo López Escribano establint el 8-6 definitiu.

ATLÈTIC BARCELONETA - CN MATARÓ QUADIS 8-6

ATLÈTIC BARCELONETA: Linares, Sziranyi, Montaño (1), Echenique (2), Fran Fernàndez (2), Roca, Español, Minguell, Ubovic (1), López Escribano (2), Tahull.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Àlex Codina, Víctor Fernàndez (1), Pol Barbena, Marc Corbalán, Mehdi Marzouki, Pere Estrany (1 de p.), Edu Mínguez (1), Albert Merino (3), Pau Schnizler, Víctor Roqué.
PARCIALS: 2-1, 1-3, 3-2, 2-0.