El Quadis cau a Madrid després d'un gran partit

El Canoe ha remuntat en el darrer quart després d'haver anat quasi sempre per darrere al marcador

De ben segur el Quadis recordava bé el partit de la primera volta en el qual el Canoe havia guanyat a Mataró per 2-4 i tenia ganes de revenja, i ben a punt ha estat d'aconseguir el triomf a Madrid, però en el darrer quart l'equip madrileny ha tombat un marcador que quasi sempre havia estat dominat pel Quadis, que ha fet un molt bon partit, i que tenia un 4-5 favorable al descans i un 6-7 al final del tercer quart. Amb Marzouki i Estrany molt vigilats, han sorgit altres jugadors agafant la responsabilitat i mantenint el marcaor favorable durant bona part del partit.

El Quadis encara es va posar 6-8 només començar el darrer quart, però el factor ambiental va començar a fer pressió i un parcial de 3-0 va posar per davant els locals, que tot i l'empat a 9 mataroní, van acabar sentenciant.

El que està clar és que en aquests darrers partits l'equip de Beto Fernàndez està molt mancat de sort i els resultats no acompanyen al joc que està fent l'equip. De fet per valorar l'empat davant el Poblenou de la setmana anterior cal veure que aquesta setmana també han empatat davant el Barceloneta.

CANOE MADRID - CN MATARÓ QUADIS 10-9

CANOE MADRID: Lorrio, Daniel Acosta, Rafael Fernàndez (2), Navajas (1), Abad, Barroso (3), Romero, Gutiérrez (3), JJ Bustos (1), Alejandro Bustos, David Acosta.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Àlex Codina, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1); Edu Minguez, Pol Barbena (1), Pau Bach (2), Mehdi Marzouki (1), Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Albert Merino (2).
PARCIALS: 0-2, 4-3, 2-2, 4-2.