El Quadis planta cara però acaba cedint amb el Terrassa

El conjunt mataroní ha perdut aquest dimecres a casa 6-9 davant el segon classificat

Mataro-terrassa

El CNM Quadis ha perdut aquest dimecres al midia a Mataró 6-9 davant un CN Terrassa que s'ha mostrat molt sòlid en defensa i que ha demostrat perquè és segon a la classificació. Un parcial de 0-4 en el segon quart ha decantat la balança del costat visitant davant un Mataró que mai s'ha rendit, però que li han mancat encert en les jugades de superioritat.

El Quadis ha fet un molt primer quart que ha acabar amb un resultat favorable de 3-2. Però en el segon període, els egarencs han posat la seva muralla defensiva i han deixat sense anotar als mataronins que han vict com els egarencs amb un parcial de 0-4 capgiraven el marcador (3-6).

En el tercer quart el CN Mataró ha pogut contenir millor l’atac visitant, però ha continuat amb moltes dificultats per perforar la porteria rival i al final del període el resultat era de 4-8. En els darrers minuts el Quadis ho ha intentat, però la diferència ja era molt gran i tot guanyar el darrer parcial 2-1, la remuntada no ha estat possible.

CN MATARÓ QUADIS - CN TERRASSA 6-9

QUADIS: Michal Diakonow, Àlex Codina (1), Marc Corbalán, Pau Bach (1), Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Pol Barbena, Mehdi Marzouki (2), Pere Estrany (2),  Pau Schnizler, Albert Merino.
PARCIALS: 3-2, 0-4, 1-2, 2-1.