El Quadis cau derrotat clarament a Sabadell

Un mal segon quart ha condemnat l'equip mataroní

El CN Mataró Quadis ha caigut derrotat de forma clara en una piscina que no se li sol donar massa bé, tot i que en els darrers anys, amb la baixada de pressupost a l'equip sabadellenc, havia aconseguit algun resultat positiu.
Però avui no ha estat així i l'equip que prepara Gustavo Marcos s'ha mostrat molt ferm en defensa trencant totalment el joc d'atac del Quadis i al segon quart ha aprofitat un moment de desconcert defensiu de l'equip de Beto Fernàndez (que acusava la baixa del seu capità Pau Bach per sanció) per obrir el marcador fins a una diferència de tres gols que l'equip local ha sabut gestionar molt bé fins al final, mantenint un altíssim nivell de la seva defensa ben ajudada per l'actuació de Motos sota pals.

CN SABADELL - CN MATARÓ QUADIS 11-7

CN SABADELL: Motos, Koopman (1), Carlos Sànchez (3), Van Mil, Sergi Cabanas (3), Matoso (2), Alcaide (1), Fenoy, Marsal (1), Víctor Cabanas, Pugibet.
CN MATARÓ: Michal Diakonow, Àlex Codina (1), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Pol Barbena, Mehdi Marzouki (4), Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Albert Merino. PARCIALS: 2-2, 5-2, 1-1, 3-2

Wa Mataro-Catalunya