El CNM La Sirena supera el Rubí

L'equip local ha controlat sempre la situació

L'equip femení del CN Mataró La Sirena, que jugava després del Quadis també a la piscina del Sorrall, sí que ha pogut sumar tres punts més que refermen l'equip a la segona posició de la taula per darrere de l'intocable CN Sabadell.

Sirena-Rubí

El partit d'avui ja s'esperava una mica més complicat que d'altres de molt fàcils que s'ha trobat l'equip de Florin Bonca aquesta temporada, tot recordant l'empat que les rubinenques van obtenir aquí la passada temporada. I La Sirena ha sortit amb molt bona mentalització i ha encarrilat molt bé el matx amb un 5-1 al primer quart. Després la diferència ha augmentat fins als set gols (13-6), ja dintre del darrer quart i només en els minuts finals hi ha hagut un cert relaxament que ha permès que les visitants maquillessin el resultat.