Al Quadis no li prova El Sorrall

Ha ensopegat en el partit jugat contra el CN Sant Andreu

El CN Mataró Quadis ha tornat a ensopegar amb un equip que sempre li sol crear molts problemes aquí a Mataró, com és el CN Sant Andreu, que en aquest partit que s'ha jugat al Sorrall, perquè les instal·lacions del Centre estan en obres, ha sabut aprofitar les seves opcions per emportar-se els tres punts.

Quadis - sant andreu

L'equip andreuenc, que estava vuit punts per sota, no s'ha d'oblidar que va ser capaç de superar el Barceloneta a la final de la Supercopa jugada abans de l'inici de la lliga i avui ha demostrat que té qualitat per estar molt més amunt.
El Quadis no s'ha trobat mai còmode davant la defensa visitant i ha anat quasi sempre a remolc, i al descans perdia 3-5.
A l'inici del tercer quart s'ha reduït distàncies, després Bach ha empatat i Codina ha posat per davant l'equip mataroní, però l'avantatge del Quadis ha estat momentani ja que en jugada de superioritat el Sant Andreu ha tornat a empatar, i de seguida el Sant Andreu ha pres el domini i s'ha posat amb tres gols d'avantatge (7-10) que pràcticament han decidit el matx tot i els esforços de l'equip local, que ha frenat bé el màxim goleador andreuenc (Dúric, que portava 18 gols i només n'ha fet un), però no ha pogut frenar a Samuel Balaz que ha marcat quatres gols.

CN MATARÓ QUADIS - CN SANT ANDREU 9-10

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Pau Bernabé, Àlex Codina (1), Marc Corbalan, Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Mehdi Marzouki (4, 3 de p.), Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Pere Estrany (1), Pau Schnizler i Albert Merino.
CN SANT ANDREU: Santis, Sanz (2), Peiró, Gorria, Daniel Hernàndez (1), Dúric (1), Losa, Eric Fernàndez, Brugué, Balz (4), Escarré i Bruder (2).
PARCIALS: 2-3, 1-2, 3-2, 3-3.