El Quadis guanya amb exhibició

Ha superat el WP Navarra amb un altre recital del francès Marzouki que ha fet 7 gols

El CN Mataró Quadis ha afegit un altre triomf a la sèrie de tres que ja portava guanyant a Pamplona davant el WP Navarra, un equip que entrena el català Manel Silvestre, exporter i exentrenador del Sabadell, i que solia ser complicat a casa seva però que avui ha estat superat totalment per l'equip de Beto Fernàndez.

El Quadis ha sabut reaccionar a un mal inici on l'equip local s'havia posat amb un marcador favorable de 3-1 al final del primer quart, i gràcies a l'aportació del francès Mehdi Marzouki, de Pere Estrany i del porter Diakonow, que amb les seves aturades ha deixat a zero l'equip navarrès en el segon quart, l'equip mataroní al descans ha arribat ja amb un confortable avantatge de tres gols (3-6).

Wa Mataro-Catalunya

I a la represa, davant un equip cada vegada més enfonsat, Marzouki ha continuat el seu festival amb tres gols més, amb els quals arriba ja a 24 gols en les vuit jornades de lliga (dels quals 21 a les quatre últimes jornades), amb algun d'ells d'autèntic "crack". Estrany tampoc ha baixat el nivell i al darrer quart s'han afegit a la festa altres jugadors de l'equip mataroní, que ha acabat jugant amb un equip molt jove.

WP NAVARRA - CN MATARÓ QUADIS 5-14

WP NAVARRA: Holland, Rodríguez, Fernàndez (1), Esteban (1), J.Arriazu (2), Small, Munarriz, F.Arriazu, Carruido, Artola (1), Julian Garcia, Marcen, Ucero.
CN MATARÓ: Michal Diakonow, Àlex Codina, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki (7), Pere Estrany (3), Pau Schnizler, Albert Merino (1), Pau Bernabé, Joan Muñoz.
PARCIALS: 3-1, 0-5, 1-3, 1-5