Tercera victòria consecutiva del Quadis

Ha guanyat el "Cata" de forma agònica en un partit que sempre ha anat dominant

El CN Mataró Quadis ha guanyat el seu tercer partit consecutiu i es comença a situar a la posició que s'esperava, després d'un inici complicat de campionat, però aquest triomf ha arribat de forma agònica, ja que el Quadis ha anat sempre dominant en el marcador, i a l'inici del darrer quart de tres gols, al final el "Cata", en el darrer minut, ha tingut tres bones ocasions d'empatar però ha topat amb un inspirat "Eski" Diakonow, que avui ha estat l'autèntic protagonista del matx, junt amb un Albert Merino molt efectiu en atac i un Marzouki que amb els seus tres gols es manté entre els màxims golejadors de la categoria.

Wa Mataro-Catalunya

En efecte l'equip local no ho ha tingut fàcil per guanyar i ha fet valer un bon primer quart en que ha defensat bé i amb un gol d'Estrany i dos de Marzouki, un d'ells de penal, ha pogut tancar el primer quart amb avantatge de 3-1. Però el "Cata" té jugadors, entre ells l'hongarès ex-Quadis "Baba", que han fet valer la seva experiència per mantenir-se en el partit tot i anar un parell de vegades tres gols per sota (6-3 i 9-6) i arribar al final amb totes les opcions d'empatar el partit, cosa que per sort local no ha succeït.