La Sirena domina el Dos Hermanas

L'equip local ha resolt el partit en el primer quart

L'equip femení del CN Mataró La Sirena ha obtingut la quarta victòria consecutiva a la lliga de Divisió d'Honor en superar amb certa comoditat l'equip andalús del Dos Hermanas, equip de la zona baixa de la taula, i amb els tres punts es manté a la tercera posició de la taula reduint distàncies amb el "Medi" que només va poder empatar amb el Sant Andreu.

Mataro-Dos hermanas

Les noies que dirigeix Florin Bonca van sortir en tromba i van sentenciar el partit en el primer quart, que van tancar amb un parcial de 6-1. Després el tècnic del Centre va poder fer rotar la banqueta per anar donant minuts a totes les jugadores, i els parcials dels altres quarts van ser molt més igualats, però sense patir mai pel triomf.
En aquest partit va destacar l'aportació golejadora de la italiana Arianna Gragnolati amb quatre gols, igualant amb la internacional visitant Lorena Miranda.

CN MATARÓ LA SIRENA - DOS HERMANAS 15-8

CN MATARÓ LA SIRENA; Amy Carlson, Arianna Gragnolati (4), Ona Meseguer (1), Júlia Nieto, Alyssa Turza, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (2), Ciara Gibson (3), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Laura López (3), Jenifer Lorente.
DOS HERMANAS: Trinidad Escalante, Vosters (1), Salguero, Díaz, Carmona, Miranda (4), Reina, Frometa (2), Pierandozzi (1).
PARCIALS: 6-1, 3.2, 3-2, 3-3.