El Quadis sense problemes a Madrid

Ha derrotat el cuer de la Divisió d'Honor per 2-17

El CN Mataró Quadis ha superat fins i tot amb menys problemes dels esperats el desplaçament a Madrid on ha guanyat molt còmodament el Concepción, que és el cuer de la Divisió d'Honor, per un contundent 2-17.

Al primer quart l'equip local ha resistit una mica però ha acabat cedint per 0-2, i al descans el marcador ja estava en 1-6, i en els dos darrers quarts l'equip mataroní s'ha exhibit, amb dos parcials conjunts d'1-11.

Ha destacat especialment el francès Mehdi Marzouki que ha marcat 8 gols, una quantitat que, si no ens fallen els arxius, és la més alta anotada per un jugador del CN Mataró a la Divisió d'Honor, ja que fins ara havien marcat 7 gols en un partit els següents jugadors: Florin Bonca (2005-06), Andrei Iosep i Jordi Garcia (2006-07), Albert Español (2007-08) i Mate Balatoni (2010-11).

Wa Mataró-Barcelona

Igualen el rècord de menys quantitat de gols encaixats

La xifra de dos gols encaixats és la més baixa en la història de l'equip mataroní a la Divisió d'Honor igualant un 2-8 a la piscina del WP Navarra de la temporada 2009-10, però com es pot veure amb més diferència de gols. De tota manera no arriba a ser la màxima diferència aconseguida pel Quadis fora de casa, ja que la temporada 2012-13 va guanyar a la piscina del Montjuïc per 3-21.

CONCEPCIÓN MADRID - CN MATARO QUADIS 2-17

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Àlex Codina (2), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki (8, 1 de p.), Pere Estrany (4), Pau Schnizler, Albert Merino, Joan Muñoz.
PARCIALS: 0-2, 1-4, 0-6, 1-5.